Rólunk

Vállalkozásunk 2015-ben alakult, hogy több évtizedes szakmai tapasztalatainkat a saját elképzeléseinkkel, ötleteinkkel ötvözve szolgáljuk ki ügyfeleinket. 

Célunk, hogy kiemelkedő minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal a lehető legjobban biztosítsuk vevőink elégedettségét. Termékeink minősége olyan legyen, hogy maradéktalanul megfeleljen az előírásoknak. Kötelességünknek érezzük, hogy az ügyfelek igényeinek kielégítése mellett szem előtt tartsuk a hazai és nemzetközi gyakorlatban alkalmazott terápiás módszereket, eljárásokat, a törvényeket, rendeleteket, hatósági előírásokat, az előírt és megkívánt biztonsági követelményeket.

A minőségi céljaink megvalósítása és folyamatos fenntartása érdekében nélkülözhetetlen valamennyi munkatársunk részvétele és elkötelezettsége, így természetesnek érzik, hogy kötelességük a jó minőség biztosítására, védelmére és fejlesztésére való törekvés, a minőségi előírások és követelmények betartása. 

Valljuk, hogy bármilyen rendelt és megfelelően elkészített eszköz csak akkor tölti be szerepét, ha azt az orvos utasításainak megfelelően használják is. A siker záloga a szakorvos, az ortopédiai műszerész, a gyógytornász, a fejlesztő szakember, a konduktor közös team munkája.

Hírek

2015.05.31 15:07
Az idei Dohányzásmentes Világnap felhívja az emberek figyelmét – a dohányzás veszélyei mellett –...

Szavazás

Önnek hogy tetszik az új weboldalunk?

Nagyon tetszik. (3 179)
Nem tetszik. (1 437)

Összes szavazat: 4616

Elérhetőség

Ortoteam Kft. Fót
Sinka u. 28.
2151
0620/2323-365
0620/3673-133
ortoteamkft@gmail.com